Kategória

Bizonyára mindenki szeretne kevesebb adót fizetni. Ezt megtehetjük törvénytelen úton is, de annak előbb vagy utóbb nem lesz jó vége, ezért ezt semmiképpen nem ajánljuk. Azonban számtalan olyan lehetőség is kínálkozik, amellyel a jogszabályok maximális betartása mellett, teljesen legálisan is fizethetünk kevesebb adót. Az Eutax Kft. munkatársai jól felkészült szakemberek, akik a jogszabályok naprakész ismerete mellett nyújtanak adótanácsadás szolgáltatást ügyfeleinek. Honlapunkon összegyűjtöttük az adótanácsadás során leggyakrabban felmerült kérdéseket, és a rájuk adott válaszainkat, így a mára már több száz cikkből álló információs adatbázis akár online adótanácsadás felületként is igénybe vehető.

Cégünk másik fő szolgáltatása a könyvelés és a könyvvizsgálat. Vállaljuk szegedi és Csongrád megyei, Dél-Alföldi, vagy akár országos érdekeltségű cégek, vállalkozások éves egyszeri, vagy akár folyamatos könyvvizsgálat szolgáltatásának ellátását is.

Honlapunk: adótanácsadás – könyvvizsgálat

Ha Ön is szeretne kevesebb adót fizetni a törvények maximális betartása mellett, vagy szeretné cégét átvilágítani, gazdasági pénzügyi tanácsokkal hatékonyabban működtetni, akkor keresse az Eutax Kft.-t. Adótanácsadás és könyvvizsgálat szolgáltatások Szegeden. Irodánk Szeged belvárosában, Újszegeden található.


H i r d e t é s
 
Honlap optimalizálás eredménycentrikus díjazással
Kérjen árajánlatot e-mailben: [email protected]
Vagy hívjon most! Tel.: +36 30 870 85 43

 

 

Nincs hozzászólási lehetőség!