Kategóriák

A Mitre sportszergyártó cég egy 1817-ben alapított angol sportmárka, mely az angol labdarúgás megalakulásánál is már kulcsszerepet töltött be. Mitre focilabdákkal játszottak 40 évig az angol FA kupában, a Premier liga indulásánál, és jelenleg is például a skót első osztályban és az angol másodosztályban (Championship) is Mitre focilabdákkal játszanak, minden csapatnak az adott csapat címerével, a saját klubszínekkel kiegészítve. Mitre a technológiának és a tradícióknak köszönheti a népszerűségét, a labdák terén folyamatos innovációval.

A márka magyarországi megjelenése a 2000-es évek elejére tehető, amikor is többek között a Siófok FC, Diósgyőr, Zalaegerszeg, Vasas, Videoton játszottak Mitre focilabdával.

Rendkívül fontos szerepet játszik az utánpótlás is a Mitre életében, rengeteg magyarországi futball klub használja a Mitre focimezeket, focilabdákat, cipőket és foci kiegészítőket. Jelenleg kizárólagos megállapodás van az Újpest FC utánpótlásbázisával, az Újpesti Torna Egylette, ahol minden 5-18 éves újpesti fiatal használja a márka termékeit.


H i r d e t é s
 
Honlap optimalizálás eredménycentrikus díjazással
Kérjen árajánlatot e-mailben: [email protected]
Vagy hívjon most! Tel.: +36 30 870 85 43

 

 

Nincs hozzászólási lehetőség!