Kategóriák

Az osztrák előtakarékosság egy egyedülálló előtakarékosság a piacon.

Az osztrák előtakarékosság egy olyan lehetőség, amely révén egyszerre valósítható meg a nyugdíj előtakarékosság és lakás előtakarékosság. Az osztrák előtakarékosság egyik előnye, hogy az euro alap miatt nem csak magas hozammal jár, de bizonyos előtakarékosság formákkal ellentétben a forint sebezhetősége miatt bekövetkező értékvesztés kockázata is csökken.

Az előtakarékosság kezelő osztrák bankintézete tagja a bankok és bankárok törvényileg szabályozott biztosítási intézetének.

Nyugdíj előtakarékosság – Tudtad-e, hogy egy nyugdíj előtakarékosság hosszú távon a többszörösét éri egy banki befektetésnek? A nyugdíj előtakarékosság révén biztosíthatod saját és családod jövőjét. Mit szólnál ahhoz, ha egy nyugdíj előtakarékosság révén 25-30 éven belül kényelmes és biztonságos nyugdíjas éveknek néznél elébe?

Lakás előtakarékosság – Tudtad-e, hogy egy megfelelő lakás előtakarékosság révén a saját lakás akár 5-10 éven belül is valóra válhat? A lakás előtakarékosság valódi alternatívát jelent a banki hitelek mellett. Ha Te is szeretnél már saját otthont, a lakás előtakarékosság tökéletes választás.


H i r d e t é s
 
Honlap optimalizálás eredménycentrikus díjazással
Kérjen árajánlatot e-mailben: [email protected]
Vagy hívjon most! Tel.: +36 30 870 85 43

 

 

Nincs hozzászólási lehetőség!