Kategória
Az infraszaunáknak szinte csak jótékony hatását ismerjük, hiszen nagyban segíti az immunrendszer megfelelő működését, annak javítását, valamint a bőrünket is szépíti. Alacsony hőmérsékleten való működése miatt  rendszeresen használhatjuk (akár minden nap), hiszen a 40-60 fokos hőmérséklet nem terheli meg a szervezetünket, sőt !
Működési elve: az infravörös sugárzás mélyrehatóan érinti a bőr alatti szöveteket, így annak energiáját közvetlenül a testünkben található víznek adja át, így a szöveteink melegedésnek indulnak.
Elkezdődik az izzadás folyamata, a méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetünkből, hiszen a hő arra készteti a vesét és a májat, hogy aktívabban működjenek. Ekkor már oxigén dús vérből táplálkoznak a sejtjeink, hiszen a meleg hatására kitágulnak az ereink. A test önmegújító és regenerációs folyamatai felgyorsulnak, szervezetünk önmagát gyógyítja, a bőrünk kisebb ráncai eltűnnek, kisimulnak.
Minden nő tudja, hogy mit jelent az a narancsbőr, s mindent megtesz ennek megszüntetésére. Az infraszauna rendszeres használata mellett ez a bőrhiba is eltüntethető.
Sportolóknak ajánlott a használata, hiszen csökkenti az izmok merevségét. Bemelegítésnek is használható, hiszen testünk ellazul, így rengeteg sportsérülés előzhető meg vele.
Világunk nagy problémájának tekinthető a túlsúly kérdése. Ma már nincs olyan ember, aki ne próbált volna ki életében valamilyen fogyókúrát. Súlycsökkentő szerekkel csak rontunk az állapotunkon, de az infraszauna használatával a kalóriák gyorsabban égnek és még a bőrünk is meghálálja ezt a fajta gondoskodást.
Heti 2-3 alkalom egy infraszaunában már elég ahhoz, hogy immunrendszerünket megfelelő működésre késztessük, egészségesebbek legyünk, megőrizzük bőrünk szépségét, megelőzzük a betegségek kialakulását.
Ilyen feltételek mellett mindenki használjon infraszaunát!

H i r d e t é s
 
Honlap optimalizálás eredménycentrikus díjazással
Kérjen árajánlatot e-mailben: [email protected]
Vagy hívjon most! Tel.: +36 30 870 85 43

 

 

Nincs hozzászólási lehetőség!