Kategória

Az első benyomás megismételhetetlen, ezért fontos, hogy minél pozitívabb hatást hagyjunk magunk után. Azonban sokan nem fordítanak gondot arra a kis kártyára, amit a partner vagy ügyfél kezében hagynak emlékeztetőül, holott pont a névjegykártya az, ami tartósíthatja a pozitív benyomásokat. Használd ki Te is a névjegy nyújtotta lehetőségeket!

A jó névjegykártya…

  • Először is passzoljon hozzád, hiszen csak úgy lesz hiteles, ha összhangot alkot a stílusoddal, szolgáltatásoddal/termékeddel.
  • Nem használ sablonos megoldásokat! Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor szembejön egy ugyanolyan vagy kísértetiesen hasonló kártya. Ám a legrosszabb, hogy a megszerezni kívánt ügyfelek is olcsó megoldásnak fogják gondolni…
  • Szem előtt tartja a minőséget! Nem csak a magasabb kategóriás exkluzív vagy prémium kártyáknál fontos, hanem egy sima standard kártyánál is. A jó minőségű névjegykártya megerősíti azt a benyomást, hogy a szolgáltatásod is jó!
  • Van benne valami egyedi! Egy logó vagy egy szép minta, ami megragadja a figyelmet és segít a megkülönböztetésben.

Amit a Buddha Print nyújt neked…

Három évtizedes szakmai múltunkkal arra jutottunk, hogy akkor vagyunk a legsikeresebbek – Mi is, Te is és a Névjegykártyád is – ha minél jobban bevonjuk a tervezés folyamatában az ügyfelet. Ennek érdekében, ha minket bízol meg névjegykártyád készítésével a személyes konzultáció során szakértelmünkkel segítünk eligazodni a széles papírválaszték, a különleges grafikai megoldások és technológiai megoldások között, hogy létrehozhassuk azt a névjegykártyát, ami Téged a legjobban kifejez.

Katt ide, és nézz be hozzánk: Buddha Print – névjegykártya készítés


H i r d e t é s
 
Honlap optimalizálás eredménycentrikus díjazással
Kérjen árajánlatot e-mailben: [email protected]
Vagy hívjon most! Tel.: +36 30 870 85 43

 

 

Nincs hozzászólási lehetőség!